MUBO biedt podium aan amateurkunstenaars

Van 15 december 2018 tot en met 3 maart 2019 biedt Museum Boxtel (MUBO) een podium aan amateurkunstenaars om hun kunstwerken in MUBO te komen exposeren. Het doel is om de creativiteit in Boxtel te laten zien door een expositie samen te stellen van een mix van verschillende kunstuitingen. Als amateurkunstenaar stopt u hart en ziel in uw kunstwerk en is het dan niet mooi om anderen ook te laten delen in het resultaat van uw creatieve arbeid? Bovendien biedt het de gelegenheid om met de andere exposanten uw visie op kunst uit te kunnen wisselen. 

Expo podium amateurkunstAlle vormen
Het streven is een expositie samen te stellen met een zo groot mogelijke mix van kunstvormen. Alle vormen zijn welkom: diverse schildertechnieken; beeldhouwkunst; keramiek; fotografie; digitale kunst; dichtkunst; tekenkunst; collagetechnieken; naaldkunst; patchwork; videokunst, en meer. 

Ruimte
Om zoveel mogelijk amateurkunstenaars aan bod te laten komen, krijgt eenieder een bepaalde ruimte toegewezen om een aantal kunstwerken te exposeren. Afhankelijk van het aanbod is er plaats voor vijftien tot twintig exposanten. MUBO beschikt over expositiemiddelen: vitrines; sokkels; lichttafels en panelen om uw werk zo goed mogelijk te kunnen exposeren.
Maar ook, professionele belichting om uw werk zo mooi mogelijk aan te lichten.

Expositie
Na binnenkomst van alle aanmeldingen zal de ‘MUBO-commissie wisselexposities’ op basis hiervan de expositie gaan samenstellen met als uitgangspunt een zo groot mogelijke diversiteit van kunstvormen. De aangemelde exposanten worden ná de sluitingstermijn persoonlijk benaderd voor het maken van nadere afspraken. De termijn is inmiddels gesloten.

Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Willem van Vossen, coördinator wisselexposities, te bereiken op 06-16041898 of via info@muboboxtel.nl